Bindweefselmassage

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bindweefselmassage een massagevorm is die de huid doorbloeding stimuleert zodat de huidconditie wordt verbeterd. Bindweefselmassage is de manier om het ‘ouder worden’ zoveel mogelijk te vertragen en de huid van uw gezicht op een natuurlijke manier te liften. Door deze massage wordt het bindweefsel los gemaakt. Als je ouder wordt kan je bindweefsel namelijk op bepaalde plaatsen gaan verkleven, waardoor je er jaren ouder uitziet. Deze verklevingen worden rimpels. Door het verbeteren van de doorbloeding is de huid in staat om voedingsstoffen op te nemen waardoor de huidcellen worden aangezet tot vernieuwing. Het bevordert de aanmaak van collageen en dit zorgt voor huidversteviging en daarmee samenhangend huidverbetering en verjonging.

Tevens worden bij deze huidverbeteringsmassages de zenuwuiteinden geprikkeld, zodat het regulatiesysteem van het lichaam wordt beïnvloedt en de stofwisseling wordt geactiveerd.
Hierdoor wordt het lichaam gestimuleerd om zélf nieuwe bindweefselcellen aan te maken, die zorgen voor een verstevigende huidstructuur. Resultaat: een mooiere egale huid met minder zichtbare rimpeltjes. Of zoals in de uitzending te horen is: "Het mooie is dat hiermee de verbetering van binnenuit komt en niet met behulp van injecties!"

Bij herhaalde behandelingen wordt de verstoring op de oppervlakte minder zichtbaar en kan zelfs een duurzame structurele verbetering van de onderhuid optreden.

Op May 19, 2017