Micro-dermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Soms zijn er factoren die de huid echter behoorlijk kunnen beschadigen. Hardnekkige acne, operatielittekens, brandwonden, pigmentvlekken, groei- of zwangerschapsstriemen zijn enkele voorbeelden die als storend ervaren kunnen worden of een belemmering kunnen zijn in het dagelijks functioneren. Met micro-dermabrasie kunnen deze huidbeschadigingen tot een minimum terug gebracht worden. Ook rimpelvorming kan zichtbaar vervaagd worden.

.

Hoe werkt Micro-dermabrasie?

Door middel van een speciale vacuum techniek worden steriele microkristallen over de huid gezogen. Deze microkristallen raken de huid waarbij oude en dode huidcellen loskomen

en met de microkristallen afgevoerd worden. U kunt het in principe vergelijken met zandstralen, maar dan op microscopisch klein niveau.

Het grote voordeel van micro-dermabrasie is, dat het veel intensiever is dan en scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen. Het eerste resultaat is al zichtbaar na 1 behandeling. Het resultaat na een kuur is ongekend.

De behandeling

De micro-dermabrasie start in kuurverband, na de behandeling telkens 3 weken rust, tot het gewenste resultaat is bereikt.

Op August 1, 2013