Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Micro-dermabrasie

Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

Lees meer >>

Op 1 augustus 2013

Acne behandeling

Hoe kunnen puistjes ontstaan? 1. Door te veel dode huidcellen en daardoor afsluiting van de uitvoergang van de talgklier 2. Verhoogde talgklierwerkin 3. Micro-organismen 4. Hormonen / menstruatie / zwangerschap 5. Erfelijke factoren 6. Voeding (voedingsmiddelen met hoog vetgehalte bv. chocolade, kaas, noten of met jodium bv. schaaldieren) 7. Stress 8. Mechanische factoren (druk en ...

Lees meer >>

Op 10 december 2012

Oude zonnebrandcréme een tweede leven geven.

Een zonnebrandcréme verouderd elk jaar waardoor de sterkte van je zonnebrancréme sterk afneemt. Deze hoef je niet meteen weg te gooien, je kunt het ook gebruiken als body lotion.

Lees meer >>

Op 1 september 2012

Een Brazilian wax tijdens je ongesteldheid ?

Een vraag die ik nog wel eens krijg is of een Brazilian Wax tijdens je maandelijkse periode wel mogelijk is. Soms verzetten mijn klanten hun afspraak nog wel eens omdat deze ongesteldheid plotseling wat eerder of later is dan men gedacht had. Maar wat kun je nu het beste doen?

Lees meer >>

Op 5 mei 2010

Brazilian Wax Pijnlijk ?

Er doen veel horrorverhalen de ronde over een Brazilian wax. Een van de meest gestelde vragen is toch wel of een Brazilian Wax pijnlijk is. En ik zal er niet omheen draaien, het is inderdaad geen fijn gevoel. Maar het is allemaal wel draaglijk te maken.

Lees meer >>

Op 11 februari 2010