Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

Oude zonnebrandcréme een tweede leven geven.

Een zonnebrandcréme verouderd elk jaar waardoor de sterkte van je zonnebrancréme sterk afneemt. Deze hoef je niet meteen weg te gooien, je kunt het ook gebruiken als body lotion.

Lees meer >>

Op 1 september 2012

Een Brazilian wax tijdens je ongesteldheid ?

Een vraag die ik nog wel eens krijg is of een Brazilian Wax tijdens je maandelijkse periode wel mogelijk is. Soms verzetten mijn klanten hun afspraak nog wel eens omdat deze ongesteldheid plotseling wat eerder of later is dan men gedacht had. Maar wat kun je nu het beste doen?

Lees meer >>

Op 5 mei 2010

Brazilian Wax Pijnlijk ?

Er doen veel horrorverhalen de ronde over een Brazilian wax. Een van de meest gestelde vragen is toch wel of een Brazilian Wax pijnlijk is. En ik zal er niet omheen draaien, het is inderdaad geen fijn gevoel. Maar het is allemaal wel draaglijk te maken.

Lees meer >>

Op 11 februari 2010

Huidveroudering, hoe onstaat het?

Oorzaken van het ontstaan van rimpels zijn genetische aanleg, vermindering van de aanmaak van collageen en elastine naarmate we ouder worden, verminderde aanmaak van hyaluronzuur, atrofie van het onderhuidse vetweefsel, inwerking van UV-straling, de zwaartekracht en de mimiek van het gezicht.

Lees meer >>

Op 30 januari 2009